Спасибі УСІМ – хто допомагає НАМ творити добро!?

25.07.2018р. відбулась – поїздка в Лешківський психо-неврологічний інтернат.

Надюша Левицька і Andriy Smolyak ви чудові організатори поїздки, ми раді, що такі Волонтери у нашій команді))

…мабуть і справді найбільше можуть розуміти чужу біль ті, хто і сам знає як болить…Сьогодні до нашої невеликої команди приєдналися команда діток “Дитячого будинку Благодать” Знаєте часто ми дорослі не готові морально служити особливим ЛЮДЯМ…А діти…приклад для нас дорослих…в них якось по особливому вдається любити…щиро обіймати та дарувати щиру посмішку…

В нас як і завжди безліч вражень і якось так добре на душі від того, що змогли вкотре віддати частинку себе з вашою допомогою любі друзі- благодійники.
Ми привезли для Вас всіх, хто будь яким чином мав відношення до цієї поїздки відношення величезне дякую від кожної із жінок цього інтернату. Нехай Господь Вам воздасть!

« з 2 »

Що ми маємо Вам розповісти!

Це просто неймовірно! Наш волонтер від Фонду Наталя Каралаш відвідала Перший міжнародний ярмарок грантів у сфері культури. Ми дізнавались, де можна знайти фінансування ідей від грантодавців як українських так і іноземних, а також нам розповідали про нюанси і механізми отримання коштів. Ви уявляєте, наш Фонд серед 300 учасників з усієї України (а заявок було подано 1200!!!).

Донор, грантова заявка, гайдлайн, комунікаційна стратегія… Слова, які активно звучали на ярмарку. Ох, нам ще так багато треба навчитися. Але у нас ціль, благородна мета, є наснага до навчання і роботи і є наші чудові волонтери, які готові працювати і розвивати діяльність Фонду!
БФ «Анни-Марії» з Христина Гупало планує проводити в Центрі #соціальна_комора культурно-просвітницьку діяльність для дітей-сиріт, дітей з малозабезпечених і багатодітних сімей та для інших підопічних Фонду.

Як Ви розумієте, для такої масштабної роботи і навчання потрібні чимала кошти. Пошуки фінансування привели нас у Київ, бо саме там 2 липня відбулась масштабна Ярмарка грантів, у якій було представлено 14 великих грантових програм країн ЄС, Америки та України: Creative Europe, Ґете-Інститут в Україні, Французький інститут, Посольство США в Україні, Вишеградський Фонд, Український культурний фонд, Український Інститут та інші.

Це був цікавий досвід, багато корисної інформації і ідей. Тому радо запрошуємо в команду волонтерів, щоб втілювати ці ідеї в життя!

Перший міжнародний ярмарок грантів у сфері культури
ukУкраїнська