День краси у дитячому будинку “Благодать”

Вчора відвідали дитячий будинок “Благодать” і влаштували діткам невеличкий день краси. Зачіски, стрижки, манікюр та просто спілкування, жарти, сміх, веселі та не дуже історіі. Почуття від радості до смутку-все перемішалось! Про кожну дитину можна писати книгу,або знімати кіно-це неможливо слухати без співчуття.

« з 5 »

(більше…)

ZIK

Щедрий Вівторок у Львові

Активності львів’ян до всесвітнього дня добрих справ #ЩедрийВівторок.

В сюжеті також ідеться про нашу Банку Добра, яка з ініціативи Сонцелеви – діти-волонтери в школах та садках Львова та Світлана Локоткова “побувала” у школах і садках Львова!

Дякуємо усім, хто долучається!!!!
Творити добро – чудово!

Волонтером бути круто! Вчимось допомагати

 П’ятниця! Вечір! На годиннику доходить 21:00!

А ми ще вчимось, плануємо, пропонуємо стратегію розвитку Фонду на 2019 рік!

Вчимось бути волонтерами!

Вчимось правильно допомагати, не виховувати і не підтримувати соціальних трутнів! От такий новий термін ми вивчили!!!
Проводила навчання просто неймовірна жінка @Оксана Рубай – волонтер зі стажем більше 20 років! Знавець зсередини соціальної сфери, освітніх питань та і взагалі різносторонньо-розвинута особистість! Отримувати знання від професіоналів, які знають “кухню зсередини”, а не лише ззовні!
Темою було “Стратегічне планування проекту “Соціальна комора”. Ви ж пам’ятаєте про наші плани #соціальнаКомора #соціальна_комора ?!
Найближчим часом будемо активніше вас інформувати, бо на сьогодні одні лише …


Так от, ми визначалися з тим, ЩО таке Соціальна комора, КОМУ ми допомагаємо і ХТО нам допомагає, а також ЯК ми допомагаємо! Таке планування зі сторони усіх волонтерів (адже кожен бачить процес по-своєму, і це корисно почути думку інших) дало нам багато відповідей, структурували наші ідеї і чіткіше показало план дії, напрям, куди рухатися!

А ще, час в такій теплій атмосфері однодумців – це супер час! Такі зустрічі наповнюють теплом, тут цікаво!

« з 2 »
ukУкраїнська