?В чудовий святковий день з дітками з “Рідний Дім”

?В чудовий святковий день – 7 квітня, ми відвідали діток з Рідний Дім С. Корналовичі, з якими вже давно подружились і вони нас дуже чекали ???

Цього разу було дуже багато бажаючих поїхати і це була рекордна кількість гостей з нашого боку – більше 50 чоловік! І нам всім разом вдалось зробити величезне свято.

До нас доєднались дітки з Madlena dance family з батьками і їхній невтомний керівник Юлія Краснокуцька, які влаштували справжнє шоу з кількома номерами та організували спільний флеш-моб ????????

Аня Кащин з допомогою інших волонтерів організувала діткам чудовий піратський ⚓️⚓️ квест, який завершився розбиванням пін‘яти зі скарбами-цукерками.

Хлопці з дівчатами грали в футбол, навіть вибрали кращого футболіста ⚽️ та футболістку ?

Мария Хорняк-Лукьянова провела майстер-клас з виготовлення пасхальної листівочки??. І тут змушені були попрацювати і діти і дорослі ?

Після візиту в будинок Aliona Krohmalna погодилась заїхати з нами до колишніх вихованців цього будинку, які не дочекались нашого візиту і минулого тижня повернулись додому. Ми дуже раді були провідати Оленку, Марусічку, Софійку і Юру, а також познайомитись з їхніми рідними. На наш подив нас зустрів ще один колишній вихованець будинку – Остап, який виявився їхнім сусідом)) діти провели нам екскурсію селом і ми обов`язково приїдемо ще.

Як завжди нашу поїздку, в першу чергу, проспонсорувала добра погода ? і величезна кількість благодійників та волонтерів. Ми всім вам дуже вдячні!

Зокрема:

Танцювальній школі Мадлена за величезну кількість продуктів, канцтоварів та інших необхідних речей

Vitaliy Tsymbal за чудовий м’яч, який одразу використали за призначенням.

Zoryana Ruda-Yavorska за м’яч та іграшки

ORNATO за суконочки

Благодійникам за скрипки, які нарешті були доставлені до точки призначення))) Та усім, хто долучився до цієї хорошої справи і кого тут не змогла додати !!!

Автор: Olena Hashchuk

« з 3 »
“Рідний Дім”

12/04/2019

ukУкраїнська