Лише за квітень ми змогли забезпечити необхідними речами 231 особу, а це 618 кг!

Не встигаємо звітувати про діяльність складу! А дівчата-волонтери трудяться щодня: щодня вони приймають речі від вас, перебирають їх, сортують і розкладають! Часом це важелезні пакунки! Роботи завжди багато і результат значно більший щоразу!

Зображення не знайдено.

УРА Цирк!

Є категорія дітей, для яких звичні усім розваги є чимось незвичним і важкодосяжним! Це діти з соціальновразливих сімей!
Для діток наших підопічним завдяки нашій співпраці з Медичний Корпус Львівщина та керівництвом Львівський Цирк ми змогли організувати похід в Цирк!

Ці великі очі, повні вражень і, подиву від діток; ці щирі емоції і оплески від захоплення!
Це вартує усіх наших старань!
Дякуємо усім вам за підтримку!!!

«Ми не можемо додати днів до життя, але ми можемо додати життя до днів»

«Ми не можемо додати днів до життя, але ми можемо додати життя до днів» з таким гаслом волонтери БФ «Анни-Марії» 10.05 відвідали хоспіс в с. Олесько, Бузького району.

Ми, об’єднавшись в єдину команду, з відкритими серцями, щирими усмішками, фруктами, солодощами підтримали разом з благодійниками потребуючих самотніх стареньких.

Приділити увагу, турботу – це важливо, адже виявляючи своє добре ставлення до інших, ми допомагаємо створювати довкола себе атмосферу доброзичливості.

Життя в хоспісі триває, хоч пацієнти перебувають на лікарняному ліжку, та вони хочуть знати, що відбувається в країні, дають свою оцінку подіям, згадують минуле, бо для них велика подія – приїзд волонтерів.

На переддень свята матері в Олеську згадали зі смутком і тих найрідніших, що захищали від тривог і турбот, адже дитинство було у всіх, і мамині золоті руки пам’ятають навіть бабусі.

Передаємо від стареньких з хоспісу величезне ДЯКУЮ усім-усім, хто долучився до цієї поїздки: хто своїм часом, хто працею, хто коштами, продуктами і речами.

Вдячні працівникам ВетАгро , які долучилися індивідуальними продуктовими пакуночками і засобами гігієни для стареньких.

Висловлюємо також подяку Світлана Локоткова та її команді Сонцелеви – діти-волонтери в школах та садках Львова , які залучили навчальні заклади Львова до збору речей.
Насправді навчальні заклади дуууже допомагають, і ми тішимось, що в нас виховується і підростає таке небайдуже здорове майбутнє!
Окремо кожному закладу подякуємо, бо їх долучилось дуже багато – слідкуйте за постами в групі!
Лише спільно ми можемо робити великі добрі справи!

Окрема подяка персоналу, який з віддачею працює щодня.

Хочеться вірити,що волонтерський рух в Україні завдяки активним людям буде процвітати.
Приєднуйтесь до нас в команду і робімо разом світ людянішим.
#БФ_Анни_Марії_будинки_пристарілих

« з 5 »
ukУкраїнська