Кожна людина для належного сповнення мети свого життя повинна виконати потрійний обов’язок: щодо Бога, себе і своїх ближніх

“Кожна людина для належного сповнення мети свого життя повинна виконати потрійний обов’язок: щодо Бога, себе і своїх ближніх, – як написала куратор поїздки і наш відданий волонтер Tupychak Ljubov , – Людська доля… У кожного вона своя – комусь посміхнулась більше, когось обійшла стороною. Старість – також частина життя, як і молодість, дитинство. Вона неминуча.”

Старенькі – наше минуле, діти – наше майбутнє, то ж будьмо милосердними.

???

Вчора, в день Різдва, знову завітали до тих, хто нас чекає, адже щирі і зворушливі усмішки стареньких надихають нас, надають нових сил і твердості в обраному шляху безкорисливого служіння, спонукають не зупинятись.

Зображення не знайдено.

 

Яка вдячність була в очах бабусів і дідусів, що і до них завітав Миколай з подаруночками, передав гостинці від справжніх господиньок з великим серцем: Мар’яна Мацьків @Ольга Осташевська @Уляна Дмитришин @Roksolana Kindrat Оля Салабай , а також і від усіх благодійників, які допомагали фінансово, смаколиками, речами!

Цього разу ми привезли голубці, котлети, симпатичні пряники, солений пиріг, пампухи, пляцки та випічку, а також солодощі, йогурти та фрукти!
вкінці є відео!

Щиро дякуємо Оксана Бубела і Сінево / Синэво / Synevo медична лабораторія за допомогу хоспісу!

 

27/12/2019

ukУкраїнська