ВОЛОНТЕРСЬКИЙ ШВЕЙНИЙ ВІДДІЛ

Як уже писали, в час епідемії ми приєдналися до Християнський волонтерський штаб спільноти “Благословення”. Одним з перших викликів пандемії, була потреба у засобах захисту.

Нам вдалося дуже швидко зреагувати, і буквально за 2-3 дні організувати цілий ВОЛОНТЕРСЬКИЙ ШВЕЙНИЙ ВІДДІЛ для пошиття масок ?.

Зібрали команду кравчиньок, які зголосилися своєю працею та талантом безоплатно послужити іншим.

Відсортували на Складі Фонду постіль, чоловічі сорочки та інші речі, які можна було переробити для пошиття масок.

Назбирали ще багато тканини

Вдалося домовитися з фірмою, які пожертвували 1365 м!!! гумки для доброї справи. О.. на цей час дістати гумку – було справжнім квестом ?

Декілька пунктів, а насправді – колосальна робота. Координація цього відділу, насправді дала мені дуже класний досвід. Після масок – організувати продуктові набори чи інша робота – це вже дрібнички ? Перші дні – це була 15-ти годинна робота (прописати маршрути, там завезти, там забрати, дати інструкції, великий брак матеріалів, то ж ділили по мінімуму і довозили постійно). Добре, що Маряна Піх допомогла з технічними питаннями по пошитті. Галя Думанська – з даними.

І тут би точно не справилися без допомоги Мобільної групи, які щодня мали десятки маршрутів по цілому Львову та були постійно зі мною на зв’язку… Руслан Зубик Taras Zvarych – дякую!

Та уже за декілька днів – процес вдалося ідеально оптимізувати та налагодити. І знаєте які результати???

‼️‼️??ПОШИТО 1664 маски!!!! БЕЗОПЛАТНО! Усі матеріали вдалося організувати аж за 0 грн!

Ось вона сила єдності!

Зараз можна багато дискутувати щодо доцільності використання масок та на початку, коли вони були в шаленому дефіциті, в аптеках коштували по 19 грн і то було важко дістати, ця діяльність була надзвичайно актуальною.

Маски активно роздаємо людям разом з продуктовими наборами, багато передали медикам, які зверталися, не маючи на початку жодних засобів захисту, діткам в лікарні, військовим, священникам та потребуючим людям.

Маємо ще багато зараз готових масок – то ж кому потрібно – звертайтеся!

Щира подяка усім кравчинькам, волонтерам-кур’єрам, усім хто передавав тканину та причетні до процесу!!!

P.s. жодна дитина не постраждала ? Перше фото – картинка, яка класно передає процес роботи кравчиньок та й мою ?, бо в умовах карантину дуже не просто працювати з дітьми поряд

— with Галя Думанська and 14 others.

« з 6 »

04/05/2020

ukУкраїнська