Подарунок для школярика 2020

Цьогорічне благодійне свято Подарунок для школярика для потребуючих дітей пройшло зовсім в іншому форматі: танці, ігри, забави на свіжому повітрі!

Це були надзвичайні емоції в дітей, для більшості з яких такі розваги рідкість.

Свято розпочали традиційно Святою Літургією в Храм Вознесіння Господнього УГКЦ, м. Львів, Левандівка , опісля ми перейшли на площу перед новим майбутнім Благодійним центром #СоціальнаКомора , де на дітей чекав солодкий перекус різноманітним печивом від ТМ Добрий вечір та Milana . Ці виробники вже вкотре пригощають наших дітей смаколиками. Спробуйте і ви, адже солодощі дуже смачні, ммм.

Далі були танці, розваги, ігри від прикольних хлопців ведучого Юрік Попів та діджея Андрія, які допомогли з музичним і розважальним супроводом нашого благодійного свята! Справжні профі, зі спец технікою, програмою і гарним настроєм.

https://www.facebook.com/bfannamaria/videos/1190376594662827/

Також в цей день ми вручили 5 комп’ютерів для 5-ьох найбільш потребуючих сімей з дітками, які відправляли нам відео про себе.

Вкінці вручили діткам необхідні шкільні речі, які ми усі разом з вами та вашою допомогою підготували, щоб зібрати дітей до школи!
З такою командою волонтерів, благодійників та просто добрих людей легко іти до втілення ідеї великого Центру допомоги Соціальна комора для Львова і області, де ми зможемо міняти важкі долі, допомагати долати кризу і змінювати життя!

Також додаємо фотозвіт благодійної акції Подарунок для школярика для діток з потребуючих сімей.

« з 2 »


Розглядайте фото, шукайте ваші пакуночки, знайомтесь з дітками, яким ви їх готували! І тримайте промінчик тепла від них за такі потрібні речі.
Це шанс почуватися такими ж рівними як і інші, які мають більш стабільну ситуацію.
На фото 14 сімей з 19-ти. Деякі сім’ї, на жаль, не змогли приїхати на свято. Вони отримають подарунки на складі.
До подарунків кожній сім’ї ми давали печиво, яке ми отримали завдяки плідній співпраці Tarilka.org – це громадська організація, яка збирає у закладах харчування та супермаркетах Львова невикористану їжу та віддає її малозабезпеченим людям. Сподіваємось на подальшу взаємодопомогу!
За кошти, які ми отримали від вас як благодійний внесок, ми закупили одноразовий посуд, воду, соки, а також деякі канцтовари на загал для діток, яких цього року не змогли взяти у списки.
Дякуємо кожному з вас, хто долучився до організації свята: купував подарунки, пакував їх, перевозив, займався контролем списків, розважав діток, фотографував, пригощав печивом, допомагав фінансово.
За світлі фото щиро вдячні нашому фотографу Олічка Опальчук

 

29/09/2020

ukУкраїнська