До нас приходять ті, кому в цьому житті важко…

Хоч останнім часом ми пишемо найбільше про навчання, здається ніби ми змінили напрям допомоги.
Але ні. Це лише новий напрям нашої діяльності – один із.
Насправді постійно стабільно щотижня до нас приходять ті, кому в цьому житті важко – потребуючі люди: самотні старенькі, одинокі мами з дітками, малозабезпечені, сім’ї, де є інвалідність в батьків чи діток, чи важка хвороба.
От, нещодавно приходила жінка з 6 дітками, яка зібралася з силами і пішла від чоловіка, що пив та бив її. Поїхала в село жити з дітками. 4 діток ще малі, потребують догляду, тому працювати не може, старається вести господарство попри все, та все одно повністю вдягнути/взути діток не має змоги(
Також, були у нас пара стареньких: дідусь та бабуся по 80 років, які після лікування в лікарні просили їжу та тапочки, бо вдома холодно в ноги в будинку.
Кожен, хто приходить, зі своєю історією. Часом простою до вирішення (але є люди, яких треба навчити, бо їм ніхто не розповідав, як правильно, як має бути, як треба. Вони живуть і не бачать виходу з кризи), частіше складною проблемою.
І я дякую кожному, хто приходить до нас на склад і приносить речі, продукти, кошти.
Без вас ми б не могли допомагати в таких об’ємах.
Щомісяця ми в межах складу допомагаємо більше 100 людям, а це, на хвилинку близько 800-1000 кг речей кожного місяця!!!
Нагадую, що поки склад у нас залишається в новому ЦУМі, адже в новому Центрі допомоги та розвитку треба ще доробити ремонтні роботи та облаштування, а коштів не вистачає поки(
Будемо вдячні за підтримку та допомогу.
підтримка

29/09/2021

ukУкраїнська