8 вересня наші волонтери відвідали Районний дитячий будинок “Рідний дім”, що знаходиться в с. Корналовичі.

Ранок видався пасмурним та дощовим ?️ і все виглядало так, наче пікнік буде складно провести. Але ми вірили, що добра справа неодмінно пройде найкращим чином. І вже в с. Корналовичі нас зустрічало сонечко ?.

Неможливо передати з якою теплотою ? зустріли нас діти. Я вперше відвідала дитячий будинок і не знала напевне як буду реагувати і як все мине. Але діти були такі відкриті, що всі мої побоювання одразу розвіялись. Вперше бачила, щоб з таким завзяттям брались нарізати овочі, м’ясо і навіть цибулю!!! Це було просто неймовірно. Діти наввипередки брались за всі завдання ??.

Один з вихованців закладу навіть мріє стати шеф-кухарем. Nataliya Stepanenko одразу помітила його здібності до цієї справи. В процесі діти розповідали свої історії, а старші ділились тим, ким хочуть стати. Anja Konstantynova Behey потоваришувала з вихованицею закладу, яка дуже хоче стати перукарем і скоро вже настане той час, коли прийдеться обирати напрямок руху. Були хлопці, які хочуть займатись спортом і дівчатка, які ну дууже гарно танцюють ?.

Загалом було дуже багато посмішок та обіймів, поцілунків та дуркування ?.

Ми повертались виснажені, радісні і…сумні. Бо за цими радісними обличчями було багато болю і суму. Почувши їхні історії тяжко залишитись байдужим. А на запитання “як давно ти тут живеш” – чути відповідь: “завжди тут жила”.

? Дякуємо всім волонтерам, що долучились до цієї поїздки. Окремо дякуємо:
ТМ Добрий вечір та Milana за солодощі.
Тетяна Білик за домашні рогалики.
Марія Заболоцька за печиво.
Ольга Говор з чоловіком за сосиски
Волонтерці, яка вирішила залишитись інкогніто за овочі та фрукти.
Nadezhda Boyar за овочі.
та усім іншим, хто проспонсорував нашу поїздку!!!

А також, Olena Hashchuk, за чудову організацію!

Кажуть, що чужих дітей не буває!

« з 4 »
Рідний дім

11/09/2018

ukУкраїнська