Світ не без добрих людей, або історія добра, як у казці!

Давайте привітаємо підопічну нашого Фонду БФ “Анни-Марії” Марія Ракус та її 9 донечок з такою чудовою подією!

Добродій подарував цій багатодітній сім’ї великий будинок, адже вони усі тулилися в 1 кімнатці!

Ще рік тому, ніхто особливо про цю сім’ю не знав. Звернулись у наш фонд, щоб допомогли їм одягом. Та відразу ми зрозуміли, що потреби цієї сім’ї значно більші. От і думали як їм допомогти, бо можливості фонду були обмежені. Та Бог добре знає як вирішувати такі питання ?

Познайомились тоді ми з хорошою волонтеркою Natalia Wowk, яка дуже перейнялася історією сім’ї, відвідала, написала про них історіюі і координувала для них подальшу допомогу. І так життя по троху змінювалося. Дізнавалися інші організації про сі’мю, інші волонтери, ЗМІ.  Сімя не побоялась розказати свою історію, про свої потреби. І ця інформація дійшла до потрібної ЛЮДИНИ. Бог робить неможливі речі! І робить їх руками людей! Хоч не маємо прямого відношення до великого дарунку – будинку та тішимося, що є трішки причетними до такої доброї зміни!

Не бійтеся розказувати про свої потреби! І пам’ятайте, що з маленьких кроків – виходять великі чудеса! Навіть ваша маленька допомога – може змінювати життя людей!

Ще 22 вересня 2017 року в пості про цю сім’ю я писала “поки що найбільша проблема в житлі. Але з допомогою інших організацій та добрих людей – вірю, що сім’я і в цьому питанні отримає допомогу” – і як після цього не вірити, що Бог чує наші прохання???

автор Христина Гупало

09/10/2018

ukУкраїнська