Не бійся мріяти!

Мріяти – чудово, цікаво, корисно!

А зображення мрії – це вже крок до її досягнення!

Дякуємо організаторам Здійсни Мрію і телеканалу 1+1 за запрошення наших підопічних сімей з дітками на таку чудову акцію!

Діти з захопленням малювали свої мрії! Батьки, та і діти також були враженими жагою і любов’ю до життя Nick Vujicic (Ніка Вуйчича), його силою і витримкою!
Свято було чудовим!

« з 4 »

На старт, увага, руш!???

Це було неймовірно!!!

Наші підопічні дітки із малозабезпечених та багатодітних родин –  відвідали прекрасну екскурсію в Поліцію!))?‍✈️?‍✈️?‍♀️

На них чекали: показові виступи курсантів на вулиці, поліцейські собаки? із кінологами,показ зброї?⚔️, слідча лабораторія?️‍♀️ і ще багато цікавого

УХ, ми впевнені, що серед цих юнаків і дівчат точно у майбутньому будуть справжні Поліцейські, тому поки лише ознайомлюємо їх із варіантами професій)

А у самому кінці – похід в піцерію?)))

Велике спасибі за співпрацю Львівський державний університет внутрішніх справ за цінні знання для старших діток і захоплюючі емоції для найменших!

Дякуємо нашим Волонтерам за організацію і координацію: Nataliya Stepanenko, Maryana Lesyk, Галя Думанська і Мария Хорняк-Лукьянова

« з 6 »

ZAHID.NET

Самотня мама просить небайдужих допомоги з ремонтом будинку, в якому валяться стіни

Головні новини Львова 23.10 — Марта Когут, 23 жовтня, 17:32

Будівля, яка радше схожа на сарай – це старий глиняний будинок у Новому Милятині, що в Буському районі. Тут живе самотня мама із двома малими дітьми. Будинок жінці надала сільська рада, коли вона покинула дитячий будинок. Та зараз жінка потребує допомоги небайдужих, аби завершити ремонт та облаштувати в будику умови. Адже працівники соціальної служби пригрозили забрати у неї дітей.

(більше…)

Форпост

Небайдужих просять допомогти сироті з ремонтом аварійного будинку

 Середа, 12 вересня 2018, 13:15

ЖИТЛО_ДЛЯ_СИРОТИ

ЖИТЛО_ДЛЯ_СИРОТИ

Проект “Соціальна комора” Благодійного фонду “Анни-Марії” закликає усіх небайдужих допомогти з ремонтом аварійного будинку, в якому проживає мама з двома діточками.

Ліля – сирота, мати двох дітей, яка живе без чоловіка у фактично зруйонованому будинку.

“Історія перевірена і правдива! Про дівчину Лілю, дбайливу маму, хорошу господиню, яка живе в селі Львівської області, працює, але грошей катастрофічно не вистачає. Але основна біда – це старий будинок, який руйнується… минулого року через несправність проводки згоріла одна частина будинку і, як наслідок, повалилась одна стіна, тепер і інша сунеться… У нас обмаль часу, адже скоро дощі і холода!!!

(більше…)

УКУ

ПЕРША ПРАКТИКА: як це було…

30716170_1791215670899277_3133087028227478268_n

Ще в перші дні навчання до нас завітали “друзі” (так називають людей з розумовою неповносправністю) та асистенти з Громадської організації “Лярш-Ковчег” щоб познайомитися та розказати нам про свою діяльність. Тому всі студенти дуже чекали початку практики саме в цій організації.

Ми поділилися на групи і щовівторка відвідували майстерні “Лярш-Ковчегу” у різних частинах Львова. Там у нас була можливість поспілкуватися та творити разом з “друзями”. У цій організації “друзі” мають можуть не лише розвиватися і спілкуватися між собою, але й соціалізуватися. Вони прислуговують у церквах, ходять разом в магазини та на ярмарки, де продають свої вироби.
(більше…)

ukУкраїнська