Щедрий Вівторок з дитячим будинком «Рідний дім»

24 листопада ми знову навідались до діточок з дитячого будинку «Рідний дім», що в с. Корналовичі.

Цього разу ми з нетерпінням чекали побачити вже знайомі нам обличчя та провести чудово час разом ???

І ми це зробили!!!

Вечір видався дуже насичений, адже ми запланували багато цікавого, а дещо навіть вдалось зробити зовсім спонтанно ?

Розпочалось все з майстер-класу по танцях, який з радістю провела Юлія Краснокуцька, засновниця Madlena dance family. І ми переконані, що це не останній її візит до діточок ))

Несподівано волонтер Маркіян, що приїхав з мамою Леся Хміль, запропонував також провести короткий майстер-клас по бойовому гопаку!! Хлопці були просто в захваті і Маркіян запропонував приїхати знову і привести браслетики для дітей.

Щоб трішки збалансувати активну частину візиту, дітки разом з волонтерами займались розфарбовуванням дерев’яних іграшок, які підготували для цього ВетАгро

А тим часом дітки кудись почали зникати…як виявилось Маряна Іванишин взяла з собою власні перукарські інструменти і підстригала діточок!!! Каже, що в неї вже є в черзі двоє на наступний раз ???.

Ми ще навіть встигли пограти в показуху по темі «назви професій». І вдалось побачити лідера, що якимось чином вгадував всі професії, раніше за дорослих ???

? Дуже вдячна всім волонтерам, які зголосились поїхати ( а нас було аж 23!!) та усім, хто долучився до організації нашої поїздки, зокрема:

ВетАгро за спонсорування нашої поїздки та участь в ній;
Юлії Краснокуцькій за майстер-клас по танцях;
Анонімному волонтеру за солодощі;
Факультет наук про здоров’я УКУ / Faculty of Health Sciences UCU за участь волонтерів.

« з 3 »

Всесвітній день доброчинності “Щедрий Вівторок” ?

Ми разом це зробили!)
Емоції ще довго будуть переповнювати нас від цієї поїздки, не полінуйтесь і перегляньте усі фото, Вам стане зрозуміло, чому саме у такі заклади Фонд організовує поїздки, їм так потрібна наша підтримка, обійми, щира посмішка))

Дякуємо усім??, хто долучився до цього заходу, завдяки Вашій підтримці фінансовій, складеними пакуночками для кожного у всесвітній день доброчинності ЩедрийВівторок наші Волонтери приділили увагу кожній жінці, кожному дали пакуночки, солодощі, також передали засоби для прання,гігієни і інше,загалом у Лешківському інтернаті проживають 107 жінок .

Наші чарівні координатори поїздки Надюша Левицька і Andriy Smolyak і усім Волонтерам, які відвідували жінок – щира подяка за вашу доброту і чуйність). Просимо Вас – будьте із нами, щоб ми разом могли робити ще більше добрих справ!)
???

« з 4 »

DO-BRO це Добра Обкладинка

УВАГА!!!!! СТАРТ!!!!! Перший спільний ДоБриЙ проект співпраці з місцевим бізнесом!
Підтримуй ДоБрЕ!!!

Проект створено Спільно з Нашими Друзями Glorious Land
З кожної проданої обкладинки відраховується 10грн. на добрі справи якими займається наш фонд.

Тепер творити добро ще легше, навіть коли купуєте подарунок собі чи ближнім 😉

Купуйте чудові обкладинки на паспорт! Чудова можливість не лише потішити себе та своїх рідних, а ще й долучитися до благодійності!

Щиро дякуємо Glorious Land !!! Віримо, що це буде успішний проект! Бог винагороджує за добрі наміри!
А які класні і щирі фото виходять з нашими чудовими волонтерами ??
Хто хоче супер DO-BRO обкладинку???

ukУкраїнська