Дякуємо усім помічникам святого Миколая!!!

Свято вдалось на всі 100, ні 200, та ні… понад 200 листів – саме стільки наш Фонд цього року осилив до акції #МиколайПриходитьДоУсіх_БФ_АнниМарії !

Саме завдяки вам нам це вдалось!

Ми безмежно щасливі, що з кожним роком все більше і більше людей готові допомагати робити добро!

Це мотивує, заряджає! З вашою підтримкою ми впевнені! Ми готові до нових проектів, до нових ідей і їх втілень!

Гляньте на ці щасливі оченята повні захоплення!

Дякуємо вам усім і кожному з вас за можливість ощасливлювати сотні дітей!

« з 9 »

Довгоочікувані фото зі свята Миколая для потребуючих діток! Дякуємо нашому фотографу Яна Стахурська , яка виділила час і встигла між своїми зйомками цього дня зловити для нас красу і емоції діток! Дивіться , розглядайте, шукайте ваші пакуночки і знайомтесь з дітками, для яких ви готували подарунок!

Подарунки по листам нам допомагали готувати також батьки навчальних закладів Школа нового формату “Еколенд” та ThinkGlobal Lviv. Дуже дякуємо керівництву, вчителям та батькам за допомогу в організації по збору подарунків з листів.
Дякуємо благодійникам, які долучилися солодощами і мандаринками, а також чудовій родині, яка вже вкотре надає печиво для наших заходів, щоб ми могли пригостити діток! Невтомимось дякувати кожному з вас, хто долучився до свята!

А ще є прекрасна людина Світлана Локоткова , яка зі своїми найменшими благодійниками – дітками з Сонцелеви – діти-волонтери в школах та садках Львова ще і ще невтомно творить хороші справи! На це свято вони долучилися акцією «Мандаринки від дитинки до дитинки»: змогли зібрати 200 пакуночків мандаринок для діток!


Свято розпочалось з чудового концерту творчих колективів Центр Творчості Дітей Та Юнацтва Галичини . Висловлюємо подяку керівництву закладу за таку можливість, а також за надання приміщення для проведення свята і вручення подарунків! Після концерту усі присутні послухали вступне слово від священика!
Потім діткам вручав Миколай з помічником Ангеликом подарунки! А в цей час інші діти розважалися з казковими героями! Розважальну програму нам організувала світла і яскрава Liliana Ravrukh Frankiv
Ці діти точно були чемними, бо отримали стільки цікавої і потрібної краси!

З такою підтримкою нам нічого не страшно!
_______________________________________
Таня Князь, Liliana Ravrukh Frankiv Kristina Sorokovska Olena Hashchuk Галя Думанська Tupychak Ljubov Христина Гупало Марія Вус Maryana Lesyk Христина Коркуна Аня Кащин Ira Tsomah

11/01/2019

ukУкраїнська