День краси у дитячому будинку “Благодать”

Вчора відвідали дитячий будинок “Благодать” і влаштували діткам невеличкий день краси. Зачіски, стрижки, манікюр та просто спілкування, жарти, сміх, веселі та не дуже історіі. Почуття від радості до смутку-все перемішалось! Про кожну дитину можна писати книгу,або знімати кіно-це неможливо слухати без співчуття.

« з 5 »

Хочу подякувати вам,моїм колегам,друзям,співробітникам і тим людям,з якими я особисто не знайома,але які долучились і принесли до нас в офіс речі ,біжутерію,парфуми та косметику для дівчаток.Без вас не було б тих емоцій та радості для дітей і великих очей від здивування,що всього так багато!!!
Особливу подяку висловлюю @Lili Lili Hair / Купчинській Лілії Володимирівні -майстру та викладачу перукарської справи МЦПТОХМД /Міжрегіональний Центр Професійно-технічного моделювання і дизайну м.Львова/,яка привезла з собою 15(!)дівчат-студенток,які наводили красу і діткам і працівникам закладу.Щиро дякуємо вам,мої хороші,за щире серце і золоті руки.

Всі ми зайняті своїми справами і не завжди знаходимо час для інших,але не можу не згадати про наших фотографів @Ksu Kodrova , @Ramzes Abdula та @Iryna Piskor-які незважаючи на свої щільні робочі графіки теж завітали до діток.
А ще не можу не згадати нашу молодь @Dasha Vasyliuk -яка є постійною моєю супутницею в таких поїздках та @Taras Glukhovetsky -які недивлячись на зайнятість та молодість кидають все та їдуть з нами.Ви великі молодці!!!

В Оксанки ,яка мешкає в закладі був День народження напередодні і Olja Kustenko передала дівчинці іграшку -якій дитина дуже зраділа.А ще ми підписали листівку багатьма іноземними мовами і здивуванню дитини не було краю-я просто обожнюю сюрпризи!Дякуємо за речі @Marcus Lenk, @Olga Kupiak ,@Марта Патіюк ,@Lili Lili Hair, @Ksu Kodrova, @Iryna Piskor, @Halyna Rubel,@Marta Deshchuk ,@Марія Хортняк-Лукьянова та інші!Вибачте,кого не відмітила,але кожному вдячна за допомогу!
Ну і звісно дякую за запрошення @Надюша Левицька-ви,вихователі закладу робите титанічну роботу!!!!

Автор: Nataliya Stepanenko

28/02/2019

ukУкраїнська