А ми на Форумі волонтерства :)

Хей!
А як у вас проходить неділя?
А ми на Форумі волонтерства. Взаємодія, обговорення та співпраця влади, бізнесу і волонтерів задля спільного результату!
#волонтером_бути_круто
Можливості для волонтерів просто шалені, потрібно лише бажання та залученість!
Говоримо про інтеграцію волонтерства в освітню систему, адже до благодійності потрібно залучати змалку, ще школярів/студентів!
Багато цікавої, корисної інформації від людей з величезним досвідом!

Екскурсія в міський еколого-натуралістичний центр ?

А ви коли-небудь тримали в руках змій??? А бачили вживу мадагаскарського таргана, напевно точно не чули про бородату агаму, синьоязикого сцинка?

В неділю наші підопічні діти з потребуючих сімей на чолі з нашими волонтерами Мария Хорняк-Лукьянова та Nataliya Stepanenko відвідали Львівський міський дитячий еколого-натуралістичний центр 

До нас приїхали 8 сімей з 28 дітками!


Дякуємо Людмила Володимирівна за чудовий майстер-клас з виготовлення іграшок-“дергунчиків”, а Віктору Євгеновичу Червоному – за прекрасну екскурсію!!!
Дякуємо усім вам за підтримку!
Детальніше прочитати про проект “ПРОФОРІЄНТАЦІЯ ДЛЯ ДІТЕЙ З МАЛОЗАБЕЗПЕЧЕНИХ СІМЕЙ”

« з 3 »

Телеканал ZIK


На наше Свято Краси для жінок, що знаходяться у складних життєвих обставинах, завітали і журналісти з Телеканал ZIK . Дякуємо, що розповідаєте про добрі справи!
Адже для нас так важлива підтримка!
Це свято, а також і інші заходи і поїздки від Фонду усі відбуваються завдяки вашій підтримці, як фінансовій, так і моральній та молитовній!
Підтримати і допомогти можна по-різному!

Cвято Краси для Жінок

16.03 відбулося свято Краси для Жінок підопічних Фонду – 20 жінок перевтілились і змогли відчути себе якщо не королевами, то точно чарівними, чаруючими і прекрасними!


Ми старалися, щоб захід приніс користь, позитивні зміни жінкам!


Саме для цього було задіяно багато волонтерів, майстрів і спеціалістів: 19 майстрів краси (перукарів, візажистів і майстрів манікюру), фотограф і відеооператор пильно фіксували усі емоції і перевтілення, психолог провів тренінг-практику на тему “Як реалізувати свої мрії та не падати духом”, наші файні львівські господиньки готували вишукані закуски для фуршету! Все було на високому рівні, щоб наші Красуні могли відчути себе неймовірно!!!


А щоб насолодитися перевтіленням і діти не заважали мамам – з дітками бавилися аніматори, провели майстерклас по розфарбовуванню пряників, робили рамочки, дивилися виставу від дитячого театру.


Діток привчали, що мамі треба давати час на себе, дарувати їй подарунки!


Дякуємо усім, хто долучився до свята!
Ви неймовірні!!!

« з 4 »
ukУкраїнська