Миколай приходить до кожного 2019

#Миколай_приходить_до_кожного_2019 – в цьому ми вже вкотре переконалися, коли організовуємо свято здійснення мрій для діток з потребуючих кризових сімей! Гортайте фото, шукайте ваші подарунки, розглядайте діток, яким ви допомагали вірити в чудо!
???
На святі були майже усі сім’ї, за винятком тих, в яких є хворі діти. Вони подарунки отримали на складі.

« з 9 »

Чому не сироти з дитбудинків, спитаєте Ви?
В кінці посту буде посилання на наш сайт, де детально пояснюється, чому так і що цим дітям потрібна інша НЕ матеріальна допомога!
Нагадаємо, що в Україні лише 8% дітей в інтернатах – сироти, інші ж 92% мають батьків!
ℹ️Наша мета – підтримати родини на межі кризи, і зберегти дітей у сім’ях.

Багато хто з таких соціально вразливих сімей не витримують, переважно фінансово просто “не стягують” і віддають дітей на виховання в інтернати, де їх годує, взуває та вдягає держава, але… ця опіка не виховує соціально зрілих особистостей, ламає долі багатьох дітей! Як наслідок, дитина втрачає індивідуальність, у неї формується споживацька позиція, єдиними цінностями для неї стають матеріальні блага.

Статистика показує, що 20% випускників інтернатів мають судимість,
14% займаються проституцією,
10% протягом двох років після випуску здійснюють самогубство, і лише 10% повністю інтегруються в суспільство.

Ми разом з вами, лише об’єднавшись можемо попередити потрапляння дітей в інтернати! Підтримувати потрібно кризові сім’ї, бо діти не винні!

? І ми вдячні усім і кожному, хто долучився до організація свята Миколая для 149 діток з кризових сімей!
Щиро дякуємо кожному помічнику Миколая, який готував подарунок для дитини! Вагомий внесок зробили Maryana Chenka (організувала збір 53 подарунків по листах серед своїх знайомих) та Liliya Galan (організувала збір 23 подарунків по листах серед своїх знайомих), а також Світлана Локоткова та її Сонцелеви – діти-волонтери в школах та садках Львова , які організували збір мандаринок у ЗДО № 160 і Сяйво 67 школа , а батьки та учні 2-В класу Школа №32 підготували солодкі подарунки для діток.

?Наш постійний солодкий благодійник ТМ Добрий вечір та @Milana пригостив смачним печивом, яке діти могли перекусити на святі!

?Справжню святкову казку з Миколаєм нам допомогла організувати Tupychak Ljubov , а облік листів і їх виконавців дуже чітко і старанно вела Галя Думанська. Щиро дякуємо дирекції Львівський поліграфічний коледж УАД , які люб’язно надали приміщення для проведення свята, і студентам колежду, які підготували чудову фотозону, цікаву виставу (діти сиділи в захопленні), красиві фото і відеорепортаж свята!

Це вкотре підтверджує, що разом незначними зусиллями ми можемо творити неймовірні величезні добрі речі!

Ось тут дуже детально описано, чому не варто масово задаровувати дитбудинки на свята!

#листдосвятогомиколая #листдомиколая

Миколай_приходить_до_кожного_2019

27/12/2019

ukУкраїнська