Тренінг “Наставник для сироти!”

Не бійся! Вперед до дій!

Ми вивчаємо нюанси, аби робота з вихованцями дитбудинків була ефективною!
Друг для сироти – це один з найефективніших методів допомоги!

Дякуємо ГО Care in Action за надзвичайно цікавий та корисний тренінг!

(більше…)

Подарунок для школярика 2020

Цьогорічне благодійне свято Подарунок для школярика для потребуючих дітей пройшло зовсім в іншому форматі: танці, ігри, забави на свіжому повітрі!

Це були надзвичайні емоції в дітей, для більшості з яких такі розваги рідкість.

Свято розпочали традиційно Святою Літургією в Храм Вознесіння Господнього УГКЦ, м. Львів, Левандівка , опісля ми перейшли на площу перед новим майбутнім Благодійним центром #СоціальнаКомора , де на дітей чекав солодкий перекус різноманітним печивом від ТМ Добрий вечір та Milana . Ці виробники вже вкотре пригощають наших дітей смаколиками. Спробуйте і ви, адже солодощі дуже смачні, ммм.

Далі були танці, розваги, ігри від прикольних хлопців ведучого Юрік Попів та діджея Андрія, які допомогли з музичним і розважальним супроводом нашого благодійного свята! Справжні профі, зі спец технікою, програмою і гарним настроєм.

https://www.facebook.com/bfannamaria/videos/1190376594662827/

Також в цей день ми вручили 5 комп’ютерів для 5-ьох найбільш потребуючих сімей з дітками, які відправляли нам відео про себе.

Вкінці вручили діткам необхідні шкільні речі, які ми усі разом з вами та вашою допомогою підготували, щоб зібрати дітей до школи!
З такою командою волонтерів, благодійників та просто добрих людей легко іти до втілення ідеї великого Центру допомоги Соціальна комора для Львова і області, де ми зможемо міняти важкі долі, допомагати долати кризу і змінювати життя!

Також додаємо фотозвіт благодійної акції Подарунок для школярика для діток з потребуючих сімей.

« з 2 »

(більше…)

ukУкраїнська