Миколай приходить до кожного 2020!

Миколай приходить до кожного! Навіть, якщо діти з потребуючих соціально вразливих сімей; навіть якщо з віддалених сіл; навіть якщо мама виховує сама чи тато виховує сам кількох діток; навіть якщо дітки важкохворі; навіть якщо мами не має, а доглядає бабуся; навіть якщо втратив надію – Святий Миколай руками добрих, відкритих і милосердних людей подарує казку!
?
Це треба було бачити: ці сяючі, захоплені очі дітлахів?, які отримували яскраві, красиві подарунки від справжнього Миколая!
?
Цього року ми змінили формат свята: ми розвозили подарунки, які найдобріші благодійники допомогли нам підготувати для дітей з соціально кризових сімей! У нас було 2 команди волонтерів. Одні розвозили діткам, які у Львові, а інші з Миколаєм поїхали в села.
?
Усі діти щиро дякували за такі потрібні подарунки!
І ми приєднуємось до подяк за речі, подарунки, солодощі, мандаринки, кошти – це все дозволило створити свято і справжню казку!
Гортайте фото, шукайте ваші пакуночки, і діток, яким вони призначалися.
Важливо: деякі пакунки ми перепаковували у коробку і яскравий подарунковий папір, деякі пакетики в процесі транспортування розірвалися, тому ми також перепакували.
Також деяким сім’ям ми відправили подарунки поштою, бо вони проживають далеко, фізично доставити було важко (додаємо відео, згодом від сім’ї отримаємо фото про отримання).

У нас були такі класні вогники на авто (нижче в стрічці можна побачити фото?).

Ану, признавайтесь, хто нас бачив на дорогах Львова 18.12???!

« з 6 »

З міжнародним Днем ВОЛОНТЕРА!

Зі святом нас ?!

Вітаємо усіх, хто не може бути осторонь чужих бід, а служить своєю працею, часом, талантами для добра інших!

Волонтерство буває різне. Хтось так “чисто для душі”, хтось “для галочки”, хтось раз в рік до Миколая, хтось лише у вільний час, хтось в межах своєї діяльності, хтось особливо й не виникає в деталі, а для когось це глибока місія, суцільне життя ?
В останні роки, волонтерство взагалі рятує життя… І скільки всього тримається, завдяки добровольцям, активістам, небайдужим..
Насправді – це важкезна праця. Витримає довго лише той, хто стійкий, хто переживе десяток вигорань, занепадів, зневірення, осуду, розчаруваннь… Той, для кого це не просто хоббі, а місія, поклик серця, Боже ведення
Та завдяки кожному волонтеру, є надія, що цей світ має світле майбутнє ❤️
Як безмежним є милосердя, так нехай безмежними будуть доброта, щастя, любов і достаток у Ваших сім’ях та домівках.
Нехай кожен шляхетний вчинок одного волонтера спонукає до дії інших!
ukУкраїнська