Ми вчимося

Ні сніги, ні хвороби, ні локдаун не заважає нам вчитись ?
Цього разом з Victoriia Sadovska пройшли онлайн тренінг.
Уже третій модуль навчання від Львівська освітня фундація по програмі “Діти, фахівець і я”.
Дуже корисні теми: “Ненасильницька комунікація, емпатія, вигорання, ролі та обов’язки різних суб’єктів системи захисту дітей”.

Дякуємо:

за дуже корисну інформацію, практичні відпрацювання, досвід, організацію.

Особливо актуально про вигорання.. З нашими темпами, мега активною діяльністю, купою викликів, труднощів.. Скільки разів ми з Yura Gupalo
втомлено просто “падали”. Але, неймовірно могутня сила, неймовірно глибока мотивація – піднімає знов і знов.
Бог веде, керує, дає сил, натхнення, бачення, підтримку в нашій справі. Але, наша відповідальність – вчитись правильно внормовувати, виставляти межі, вчасно зупинятися, враховувати свої потреби, відновлюватись.. Бо людина, яка не вміє допомогти собі, не може допомогати іншим. Сам Бог каже: “Я милості хочу, а не жертви” ❤️
Хвиля діяльності несе нас з величезною швидкістю та потугою. Часто, це шкодить особистим інтересам, сім’ї, навіть здоров’ю. Але, ми вчимося ? Вірю, що вдастся змінити, внормувати, вивести все на рівень мудрого служіння, зменшити швидкість і допомагати якісно.
Ці кінцеві етапи ремонту в новому центрі – на максимальній швидкості, бо майстри дуже продуктивно працюють, один процес підганяє інший. Та маю надію, що відкриємо “Соціальну комору” і вийдемо на ту зручну швидкість ?
« з 3 »
Діти, фахівець і я

11/02/2021

ukУкраїнська