Ура! Проект “Школярик” 2022 реалізовано!

Ну що ж, розкажемо, покажемо вам, що нам вдалося, завдяки об’єднанню зусиль.
4 роки поспіль ми реалізовували гарний проект “Школярик”. Ще тиждень тому ми зі сумом визнали, що цього року нашого “Школярика” не буде… Коштів немає, люди зараз усі заощадження скеровують на допомогу армії, усім складно.
Та знаєте? В тисячний раз ми переконалися, що якщо намір добрий, то все сприяє на добро. Це було зовсім не просто, багато перемовин, презентацій, листів… та нам вдалося донести важливість цієї акції декільком різним благодійникам і так по трішки, по трішки…
І ми зібрали аж 150 ? діток до школи!!! І це не просто зібрали трошки канцелярії, а сформували гарні повноцінні набори необхідного шкільного приладдя, а ще й смачні солодкі пакунки для 150 дітей. А розуміючи, як діткам зараз прийшлось швидко подорослішати, так хотілось їм зробити свято. То ми ще й організували чудовий великий захід з майстер-класами, конкурсами, вікториною, подарунками та різними приємностями. І можете уявити? Такий от масштабний проект від моменту ідеї до реалізації – зробили за 6 днів ? Це було дуже не просто, але ми це зробили! І все вдалося чудово!
Ще буде багато постів – звітів, подяк, розкажемо як готувалися. А зараз, хоч так загально подякуємо усім причетним, які повірили та підтримали цей проект: ДЯКУЄМО!!!
Oleh Kindii та усі добрі люди, які долучилися!
ukУкраїнська