Дякуємо Українська Федерація Банків Продовольства за плідну співпрацю

Київ зустрів дощем, а проводжав сильним холодним вітром, хоч і з сонцем 🥰
Але, дякуємо Богу, що без тривог🙏
Та тепло і добро об’єднало нас усіх присутніх.
Наш Фонд запросили наші дорогі партнери Українська Федерація Банків Продовольства на конференцію спільно з іншими громадськими організаціями – партнерами з усієї України🇺🇦. Також, на зустрічі були представники European Food Banks Federation – FEBA та The Global FoodBanking Network.
🤝 Обговорили виклики, побажання, можливості і ситуацію в соціальній сфері, зокрема проблеми з голодом та критичність допомоги власне саме продуктами.
Дякуємо Українська Федерація Банків Продовольства за запрошення. Дякуємо за чудову плідну співпрацю, за довіру, за відзнаку нашої діяльності🥰.
Дякуємо за пречудові набори продуктів – ось ці великі ящики, які ми періодично видаємо людям, що до нас звертаються та деяку іншу продукцію.
Хочу відзначити, високий рівень роботи організації.
Як на мене, це ідеальна схема надання допомоги соціально-вразливим категоріям населення. Організація проробляє велику роботу, щоб залучити, знайти ресурси, закуповує продукцію, організовує логістику. Далі, передає цю продукцію організаціям – партнерам по різних куточках України. А уже ці організації “на місцях”, які безпосередньо контактують з соціально-вразливими категоріями населення і найкраще розуміють потреби – розприділяють дану допомогу.
👀Скільки ще невидимої роботи заховано за тим, щоб видати продукти людині, яка потребує. Це величезний шлях координації, залучення світової спільноти, місцевих донорів, величезна праця команди, логістика, розприділення. Величезний ланцюжок співпраці. І ми раді бути його частинкою.
Лише 2 організації у Львові розприділяють допомогу від УФБП.
Дякуємо за допомогу.
Дякуємо кожному, хто долучається до допомоги для нашої країни.
Ми відкриті до співпраці та цікавих ідей, які приноситимуть користь та результат💪
Разом до перемоги

Разом до перемоги

Цінуємо і щиро дякуємо за допомогу з-за кордону! Нам дуже важливо розуміти, що за нас памʼятають і підтримують....

ukУкраїнська