Промайнув ще один тиждень весни.

На один тиждень ми стали ближчі до перемоги! 💪
У Фонді цього тижня прийняли 137 осіб, видали 240 кг одягу 👖🧥, засоби гігієни, підгузники, дитяче харчування, пляшечки, смоктунці, 2 візочки і крісло для годування.
Особливо хочемо подякувати за рідке мило 🧴від координаційного центру German Food Bridge, який здійснює свою діяльність в рамках проєкту Німецько-український агрополітичний діалог АПД Україна / APD Ukraine
Alla Chmil
Потребуючі сім’ї завжди дуже просять і цінують шампуні, мило🧼, зубні пасти🪥. А найпростіші кулькові дезодоранти для наших відвідувачів взагалі були би неоціненним скарбом! 🎁
Звично привезли та роздали цього тижня 350 готових обідів від БФ” Їжа майбутнього”. 🥘
Через БФ “Львівські волонтери” для військовослужбовців на схід передали 38.5 кг продуктів, 180.9 кг напоїв 🥃, 10.1 кг засобів гігієни.
На Донецький та Запорізький напрям відправили продукти, напої, засоби гігієни та сухі душі 🚿.
А ще у четвер провели дуже цікавий майстер-клас по виготовленню писанок 🥚. Получились чудові писаночки до Великодня 🪇. Ще один такий майстер-клас плануємо провести у понеділок 22 квітня.
А у середу 24 квітня о 16.30 обов’язково долучайтеся до майстер-класу з виготовлення букетів з вербових гілочок 🌴, які уже в цю неділю зможете освятити у храмі. Це можливість зробити добру справу (допомогти донечці та чоловікові Олі Матвіїшин) та мати красивий вербовий букет, зроблений власноруч! Запис за номером: 0989159140.
У четвер 25 квітня о 16.30 обов’язково приходьте на духовну зустріч із сестрою – монахинею Наталією. Поспішайте записатися за телефоном: 0989159140.

Зображення не знайдено.

ukУкраїнська