Сьогодні розпочався Страсний тиждень

Сьогодні розпочався Страсний тиждень (Седмиця, Білий тиждень, Чистий тиждень) — останній тиждень перед Великоднем. В цей період християни по особливому згадують страждання Ісуса Христа. Україна та український народ також страждають у часі війни. Проте ми не просто віримо, а точно знаємо, що життя переможе смерть!
У Фонді минулого тижня допомогли для 158 осіб підібрати 240 кг одягу. 👖🧥 Також видавали засоби гігієни, підгузники, дитяче харчування, пляшечки, смоктунці, велосипед 🚲та автокрісло.
Продукти та рідке мило 🧴 від German Food Bridge, який здійснює свою діяльність в рамках проєкту Німецько-український агрополітичний діалог АПД Україна / APD Ukraine були дуже доречні.
Alla Chmil
Також видали 15 продуктових наборів від @Релігійної Місії “Карітас-Спес” Львівської Архідієцезії Римсько-Католицької Церкви. Борошно та олія господиням пригодяться для випікання пасочок. 🍞
Для людини з інвалідністю надали у тимчасове користування візок. 🦽
Волонтери БФ” Їжа майбутнього” приготували для наших відвідувачів 350 готових обідів. 🥘
Через ГО “Об’єднана організація побратимів по зброї” для військовослужбовців передали продукти, напої 🥃 та таблетки для очищення води 💧.
На Запорізький та Київський напрям також відправили продукти, напої, засоби гігієни. 🚗
Дякуємо нашому постійному партнеру по доставці гуманітарних вантажів Гуманітарна Нова пошта за ваш цінний вклад🤝

Зображення не знайдено.

ukУкраїнська