Житло для сироти

08.30.2018
ЖИТЛО_ДЛЯ_СИРОТИ

Про акцію

Ця історія не може залишити байдужими нікого... Коротко нагадаю: Ліля - сирота, росла в дитячому будинку. Їй 24 роки, виховує двох чудових діток: Діанку і Максимка. Ліля - хороша мама і господиня. В хаті чисто і затишно, дітки доглянуті. Та основна біда цієї сім’ї – старенька глиняна хата, яка ще й пережила пожежу.

Відео сюжет про Лілю від Zahid.net

Минулої осені, ми допомогли підремонтувати хату (детальніше розписано на фото). Інакше, зиму б ця хатка не пережила. Та цього недостатньо. Є великий ризик, що через пару років, сім’я може залишитись взагалі без даху над головою. Добре коли в тебе є батьки, рідня… А як бути бідній сироті, якщо ти не маєш такої підтримки?!

Ми не можемо залишитись осторонь, і просимо вас про будь-яку допомогу: фінансову підтримку, пораду, репост, будматеріали.

Ми багато радились, консультувались зі спеціалістами. Розглядали безліч варіантів: думали, мінімально утеплити хату пінопластом, оббити вагонкою – але майстри кажуть, що за декілька років глиняна основа прогниє, і толку з того ніякого. А ми ж хочемо не просто витратити кошти і зусилля, а зробити так, щоб це було якісно і максимально надовго. Також, був варіант, спробувати збудувати нове житло або придбати інше – та на це потрібні дуже великі кошти, а їх немає. Та й всередині хатка досить гарна і затишна.

СПІЛЬНО ВИРІШЕНО: якісно зремонтувати стару хату і зробити невеличку прибудову: ванну, туалет і маленьку веранду.

ДЕТАЛЬНИЙ ОПИС ЗАПЛАНОВАНИХ РОБІТ тут:
https://docs.google.com/…/1S-V4foNbMF8es_vVSF7ohD9Zs3…/edit…

КОШТИ: чудова організація – Львівська освітня фундація, в рамках проекту «Добрий сусід» переказала на рахунок фонду 40 тис. грн для ремонту житла Лілі. Ще, за численними проханнями, збирали кошти на карточку приватбанку (тоді проблема була з рахунком). Конкретно на цей проект було зібрано 10463 грн. Але, ще на цю карту дехто скидав гроші на загальні потреби фонду. Вирішили – усі кошти з карти (зібрані потягом: серпень,17 – серпень,18) спрямувати на проект “Житло для сироти”. Отже, загальна сума на карті: 16579 грн.

Зібрати потрібно мінімум 85 тисяч гривень.

ЯК ЩЕ ВИ МОЖЕТЕ ДОПОМОГТИ?????
1) ВОЛОНТЕРИ-ЧОЛОВІКИ для ремонтних робіт: спеціалісти та різноробочі (можна без особливих навиків. Частину робіт – оплачуємо.
2. БУДМАТЕРІАЛИ, список тут:
https://docs.google.com/…/1S-V4foNbMF8es_vVSF7ohD9Zs3…/edit…)

ВАЖЛИВО!!! Уже цього тижня, 23.08.17 – розпочинаємо роботи.
Ми дуже сподіваємось на вашу підтримку , і віримо в Божу допомогу!

Турбота про захисників

Турбота про захисників

Наразі особливо важливі такі речі -Термогрілки для ніг -Кирки -Маленькі сокири -Рейковий домкрат -Маленькі пилки...

Зігрій захисника

Зігрій захисника

Саме тому, відкриваємо збір і нам дуже будуть потрібні термогрілки для ніг та рук впродовж цілої осені та зими. Це...

Стань помічником св. Миколая

Стань помічником св. Миколая

Вже другий рік поспіль листи до Св.Миколая наповнені не матеріальними, а зовсіми іншими простішими і надважливими...

ukУкраїнська