?За кожним “набором допомоги”, за кожним печеньком, крупою та усяким різним, що можна отримати, як благодійну допомогу – стоїть велика, часто важка праця.

?За кожним “набором допомоги”, за кожним печеньком, крупою та усяким різним, що можна отримати, як благодійну допомогу – стоїть велика, часто важка праця.
❗️Будемо більше про це говорити, щоб люди більше розуміли цінність допомоги та складність процесу.
Ось, наприклад, пречудові продуктові пакунки від наших нових друзів Українська Федерація Банків Продовольства?
Щоб ви їх могли отримати, наші волонтери виділяють додаткові робочі дні, їдуть на склад організації, пакують, сортують, складають ящики, тягають важчезні ящики.
І це чудово, що організація гарно продумала процес, є спеціальна конвеєрна стрічка, десятки волонтерів…
??А потім, ми ще шукаємо волонтерів – чоловіків, які б то все повантажили, перевезли, розвантажили та поскладали уже в приміщенні. А ще детальна строга звітність, робота з документами, накладні, фотозвіти.. Декілька днів роздачі цієї допомоги, що теж непростий процес.
І це ми описали лише ту останню ланку, яка стосується конкретно нашої участі. А яка ж величезна превеличезна робота Українська Федерація Банків Продовольства. Як непросто шукати донорів, вести сотні перемовин, пошук надійних партнерів, налагодження співпраці, організація логістики, закупівель, документація, звітність, бухгалтерія, і ще з десяток пунктів..
Тож просимо цінувати ту працю та купу зусиль?
☺️Ми насправді дуже тішимось, що можемо та маємо чим допомагати. І раді, що можемо допомогти вам. Хоч явно усім допомогти не реально.
І щиро вдячні Українська Федерація Банків Продовольства за довіру, за гарно налагоджені процеси та невтомну працю. Разом можемо значно більше!?
ukУкраїнська